Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко проблема с новата придобивка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщение

Още един решен проблем! Ако не се вижда снимката - сменена мека връзка на генерацията! Имам въпрос, съединителя ползва маслото за хидравликата на волана или това за скоростната кутия или друго...?
    Колега, виж та оправи тази снимка, особено, ако на нея се вижда първата конзола - тази с гумения тампон. Че на мен тя ми липсва (разпадна се на съставните и части) и ще трябва да импровизирам по снимки, щото не мога да я намеря никъде.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение
      Спирачната течност се използва
      Благодаря колега!

---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Колега, виж та оправи тази снимка, особено, ако на нея се вижда първата конзола - тази с гумения тампон. Че на мен тя ми липсва (разпадна се на съставните и части) и ще трябва да импровизирам по снимки, щото не мога да я намеря никъде.
      Не, не, това е снимка на старата мека връзка. Ще ти снимам тези дни конзолата, но много кофти, че телефоните вече снимат висока резолюция, а тук не може да се качи така. Ще го измисля как да я пратя.
      sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Колеги, колата ми вече е доста по - добре, макар да я чукнах отзад и отпред Обнових си дървения волан с шкурка и нов лак и стана като нов! В коша всичко е фиксирано. Вчера се опитах да сваля картера за да подменя силикона, понеже капе малко. Обаче не успях! Развих всички болтове и няколко пъти огледах за някой скрит или забравен, но нищо! Не помръдва дори на милиметър! Споделете някакви начини или идеи, моля!
        sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Working...
        X